Ağaçtan hazırlanan eşyalar üzerinde yapılan boya, cila, vernik işlemlerinin tümüne, ahşap boyama (üst yüzey işlemleri) adı verilir. Ahşap boyama, eşyaların güzelleştirilmesi ve dış etkilerden korunması amacı ile yapılmaktadır.
Konu Başlıkları: Açık-koyu ve ışık-gölge, renk, tasarı ilkeleri, desen panosu, desen çizme, desen aktarma, ahşap süslemede boyama, dekoratif işlemler, son kat verniği, el sanatları ürünlerinin bakımı ve korunması.
İstihdam Alanları: Programı başarıyla tamamlayanlar el sanatları teknolojisi alanında; küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, turistik ve hediyelik eşya üretimi yapan işletmelerde, kendi işyeri veya evinde vb. yerlerde çalışabilirler.
Aileyi oluşturan bireylerin problemlerini, ana kaynağına inerek, bilimsel, kültürel ve psikolojik yönlerini araştırmak, bu problemleri ortadan kaldıracak donanıma sahip kişilerin yetiştirilmesini sağlayan bir eğitim programıdır.
Konu Başlıkları: Gelişim alanları, gençlik dönemi, aile olma, aile yapısı, uyum problemleri, yaşlılıkta görülebilen uyum sorunları, sosyal vaka verileri, aile danışmanlığında terapötik süreç ve öncü yaklaşımlar, aile danışmanlığında postmodern yaklaşımlar, aile danışmanlığında kanıta dayalı yaklaşımlar, temel psikolojik danışmanlık beceriler, aile danışmanlığında kriz ve kriz yönetimi, çocuk hakları ve hukuku, çocuk istismar ve ihmali, çift ilişkisini etkileyen sorunlar, meslek etiği, araştırma teknikleri, aile danışmanlığında süpervizyon /vaka sunumu.
İstihdam Alanları: Bireyler, aile danışmanlığı merkezlerinde, resmi kurum ve kuruluşlarda oluşturulacak aile danışmanlığı birimlerinde ve kendi işyerlerinde aile danışmanı olarak çalışabilirler.
Şirketlerin müşteri ilişkilerinde aracı rol üstlenerek müşteri ihtiyaçlarına cevap vererek sorunları çözümleme süreçlerini yönlendirme bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programıdır.
Konu Başlıkları: Halkla ilişkiler kavramı, iletişim süreci ve türleri, telefonla iletişim, diksiyon, bilgisayar kullanma, toplumsal düzen, müşteri memnuniyeti, müşteri ile iletişim, etkin iletişim.
İstihdam Alanları: Bu eğitimi başarıyla tamamlayanlar, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanında; halkla ilişkiler ve tanıtım ajansları, medya kuruluşları, reklam ajansları, çağrı merkezleri, şirketlerin müşteri ilişkileri birimleri, organizasyon ve turizm şirketleri vb. yerlerde çalışabilirler.
Temel iç mekân bitkilerinin üretebilme/yetiştirebilme, hastalık ve zararlılarıyla mücadele edebilme bilgi ve becerisi kazandırılır.
Konu Başlıkları: İç mekân bitkileri, dieffenbachia yetiştiriciliği, ficus yetiştiriciliği, siklamen yetiştiriciliği, afrika menekşesi yetiştiriciliği, kaktüs yetiştiriciliği.
İstihdam Alanları: Bu alanda eğitim alanlar; iç mekân süs bitkileri üretim seralarında, süs bitkileri kooperatif ve birliklerinde, çiçekçi dükkânları vb. yerlerde istihdam edilebilirler.
Büro araç ve gereçlerini kullanarak, büro yönetimi, organizasyon ve belgeleme işlemlerini yapabilme becerisine sahip kişilerin yetiştirildiği programdır.
Konu Başlıkları: Sosyal hayatta iletişim, telefonla iletişim, randevu ve konuk kabulü, beden dili, F klavye, yazı biçimlendirme, iş mektubu, belge akışı, toplantı ve seyahat organizasyonu.
İstihdam Alanları: Eğitimi başarıyla tamamlayanlar, işletmelerde, resmi ve özel kurumlarda yönetici asistanı olarak çalışabilirler.
Başlangıç Tarihi | Bitiş Tarihi | Eğitim Zamanı | Ders Saat Sayısı | Kalan Kontenjan | Fiyat |
---|