GELECEK HEDEFİ OLANINDIR
HEDEF AKADEMİ EĞİTİM KURUMLARI
Yenibir Kariyer Özel Eğitim Kurumları; 2015 Yılından Beri Çorlu, Tekirdağ ve Lüleburgaz’da SPK Lisanslama, SPL Lisanslama, Adli Yargı Hakimliği, İdari Yargı Hakimliği, SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik, YÖS, YÖS Sınavı, Yabancı Öğrenci Sınavı KPSS A, KPSS Genel Kültür - Genel Yetenek, KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ, Sınavlarına Hazırlık Kurs Programları Yürüten, MEB in Denetimi Altında Faaliyet Gösteren Özel Eğitim Kurumudur.
Sermaye Piyasalarının İhtiyaçları Doğrultusunda Ocak 2016 Tarihinden İtibaren Türkiye’de SPK Lisanslama Sınavlarına Yönelik Eğitimler Vermekteyiz. SPK Lisanslama Sınavı Eğitimleri Konusunda Trakya'da Bir Marka Olan Kurumumuz Bu yolda Emin Adımlarla İlerlememeye Devam Etmektedir. Hedef Akademi Eğitim Kurumları Olarak, Hedeflerimiz Doğrultusunda Binlerce Arkadaşımızın Sermaye Piyasalarında ve Finans Sektöründe Görev Almalarına Yardımcı Olmanın Gurur ve Onurunu Yaşamaktayız.
Sermaye Piyasaları ve Finans Sektöründe Faaliyet Gösteren Çeşitli Kamu ve Özel Kurum Personelinin SPK Lisanslama Sınavlarında Başarılı Olabilmesi ve Eksik Olan Bilgi Donanımının Giderilmesi için Yetkin ve Etkili Eğitimci Kadromuzla SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri Hedef Akademi Eğitim Kurumları Tarafından Eksiksiz Verilmektedir.
Kurumumuz Kurulduğu Günden Beri, Yılların Vermiş Olduğu Tecrübe ve Bilgi Birikimi, Uzman Eğitim Kadromuz ve Kurumsal Organizasyon Şekli, Profesyonel İş Bilinciyle Hareket Edip, SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Aşamasında Öğrencilerin Eğitim İhtiyaçlarını ve Eksikliklerini Tespit Edip, SPK Lisanslama Sınavı Eğitim Programlarını Bu Doğrultuda Oluşturup, Tüm Türkiye’de Sermaye Piyasalarında Görev Alacak Personele Her Zaman En İyiyi Sunma Gayreti İçinde Olacaktır.
YÖS Sınavları hazırlık aşamasında hem tercih takibi hem başvuru süreci hem YÖS Sınavına hazırlık için Şubelerimiz uzman eğitimci kadrolarıyla destek vermektedir. YÖS Sınavı, Yabancı Öğrenci SInavlarına Hazırlık, Hedef Akademi İşidir.
Eğitim Kurumuzda Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sınavlarına Yönelik;
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 1 (Temel Düzey Müşteri Temsilciliği) Lisanslama,
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 2 (Temel Düzey) Lisanslama,
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 3 (İleri Düzey) Lisanslama,
Türev Araçlar Lisanslama,
Kredi Derecelendirme Uzmanlığı,
Kurumsal Yönetim Dereclendirme,
SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik,
Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı,
Konut Değerleme Uzmanlığı,
Eğitim Kurumuzda Uzmanlık Sınavları Kapsamında;
SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik,
KGK Bağımsız Denetçilik,
KPSS A, KPSS B,
KPSS Genel Kültür/Genel Yetenek,
Adli Yargı ve İdari Yargı Hakimliği, Savcılığı
Kaymakamlık
Kurum Sınavlarına Hazırlık (Maliye, Sayıştay, BBDK, KGK, SPK) vb. Kurumların Sınavlarına Yönelik Eğitimler Düzenlenmektedir.
2006 Yılında İstanbul’da Bireysel Olarak Başlayan Eğitim Faaliyetlerimiz Daha İlk Yılından İtibaren Kamu ve Özel Kurumların Kurumsal Eğitim Talepleri Karşılanmış Olup, Kadıköy Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Kartal Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Pendik Belediyesi, Üsküdar Belediyesi Çalışanları ve Eczacıbaşı, Bursa Çimento, Kuyumcukent, LCW, GCM, Destek FX, Ziraat Yatırım, Adel Kalemcilik, Olmuksa, Link Bilgisayar Yazılım, Yapı Kredi, Finansbank, Tekstilbank, İşbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, HSBC, Şekerbank, AKBANK, Bankasya, Türkiye Finans, İNG Bank, PWC, BDO Denet, KPMG, Güreli Bağımsız Denetim, Artı Değer Bağımsız Denetim, Global Bağımsız Denetim, İrfan Bağımsız Denetim, IHY Bağımsız Denetim, Yeditepe Bağımsız Denetim. vb. Ulusal ve Uluslararası Firmaların Kurumsal ve Bireysel Eğitim İhtiyaçları Karşılanmıştır.
Hayallerin hedeflere, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yer...
Hedef Akademi
KPSS A Grubu Sınavı Nedir?
KPSS A Grubu sınavı kamu kurumlarında bulunan kariyer meslek memurluklarına girişte kullanılacak puanları almak için girilmesi gereken sınavdır.
KPSS A Grubu Sınavını Kim Yapmaktadır?
Bu sınav Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilmektedir.
KPSS A Grubu Sınavına Hangi Bölümlerden Mezun Adaylar Girmeli?
KPSS A Grubu meslekler Kurumlarda yer alan Kariyer Mesleklerdir. Bu meslekler Uzmanlık, Müfettişlik, Denetmenlik, Denetçilik, Kontrolörlük unvanları ile anılmaktadırlar
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), bir lisans programından mezun olmuş ya da mezun olacak durumda bulunanlar, bir yüksek lisans programından mezun olmuş ya da mezun olacak durumda bulunanlar katılabilir. ÖSYM tarafından her yıl iki kez ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde uygulanan bir sınavdır.
ALES‘ten elde edilecek puanlar yüksek öğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, çevirmen ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolara naklen atamalarda, ülkemizde veya yurt dışında lisansüstü eğitim programlarına girişte; YLSY (Yurt Dışına Lisan üstü Eğitim görmek üzere gönderilecek Öğrencileri Seçme Sınavı) programlarına başvuruda kullanılabilir. ALES’te 120 soru için verilen süre 150 dakikadır. Sınav sonuçları 3 yıl süreyle geçerlidir. Geçerlilik süresi boyunca alınan en yüksek puan kullanılır.
Sayısal bölümde Sayısal – 1 ve Sayısal – 2 testleri olmak üzere 40’ar sorudan oluşan iki test yer alacaktır. Bu testlerde sayısal ve mantıksal akıl yürütme soruları olacaktır. Sayısal – 2 testindeki soruların Sayısal – 1 testindeki sorulara göre daha ileri düzey olması planlanmaktadır.
Sözel bölümde de Sözel – 1 ve Sözel – 2 testleri olmak üzere 40’ar sorudan oluşan iki test yer alacaktır. Bu testlerde sözel akıl yürütme soruları olacaktır. Her bir testteki sorular farklı alanlardan gelen yüksek öğretim programı mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olacaktır.
Hayallerin hedeflere, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yer...
Hedef Akademi
Dikey Geçiş Sınavı (DGS), üniversitelerin örgün öğretim yapan iki yıllık meslek yüksekokulu bölümlerinden ya da açık öğretim fakültelerinin iki yıllık bölümlerinden mezun olan veya olabilecek adayların girebileceği bir sınavdır.
Bu sınav sayesinde adaylar dört yıllık fakültelerde okuma şansına sahip olabileceklerdir. Tekirdağ DGS Kursu
Dikey Geçiş Sınavı (DGS), ÖSYM tarafından her yıl Temmuz ayında yapılmaktadır. Sınava katılmak için herhangi bir yaş sınırı, sınav katılma sayısı, alttan ders, staj, mezun olunan yıl gibi kısıtlamalar yoktur. Çorlu DGS Kursu
26 Mayıs 2014 tarihinde yapılan açıklamaya göre DGS’de adaylara Sayısal Yetenek Testi’nde 60 Soru, Sözel Yetenek Testi’nde 60 soru olmak üzere toplam 120 soru yöneltilecektir. Sınav süresi 140 dakikadır. LüLeburgaz DGS Kursu
Bir adayın DGS puanı hesaplanırken testlerde yer alan her bir soru kendi standart puanı ile çarpılır. Buradan elde edilen puana ÖBP (önlisans başarı puanı) 0,6 ile çarpılarak eklenir ve böylece adayın DGS puanı ortaya çıkar. Çorlu DGS Kursu
DGS’de verilen süre Sayısal Yetenek Testi’ndeki sayısal akıl yürütme (sayısal mantık) soruları ve Sözel Yetenek Testi’ndeki uzun paragraf ve sözel mantık soruları nedeniyle yeterli gelmemektedir. Bu yüzden DGS’ye hazırlanırken özel bir eğitim almak; soru tarzını, soruların püf noktalarını ve pratik çözüm tekniklerini öğrenmek bu sınav için verilen süreyi en verimli düzeyde kullanabilmek için gereklidir. Tekirdağ DGS Kursu
DGS‘ye ne kadar iyi hazırlanmak gerektiğinin göstergesi olarak şunu söyleyebiliriz. Bu sınava 2011’de 118 bin kişi katılmış ve 24 bin kişi yerleşmiştir. 2012’de sınava 129 bin, 2013’de sınava 160 bin, 2014’de ise 205 bin kişi katılmıştır. Dolayısıyla her geçen sene sınava giren kişi sayısı artmakta olduğundan bu sınava iyi hazırlanma gerekliliği kurs ihtiyacını doğurmuştur.
Tekirdağ, Çorlu ve Lüleburgaz'ın en iyi DGS Kursu, Çorlu DGS Kursu, Lüleburgaz DGS Kursu, Başarının adresi.
Hayallerin hedeflere, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yer...
Hedef Akademi
ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlarda istediği başarıyı elde edemeyen öğrencilerin yıl kaybetmeden eğitimlerine devam edebildiği, koşulları gereği örgün eğitime devam etme olanağı bulunmayan öğrencilerin eğitim aldığı, bu yönüyle fiziksel, işitme ve görme engeline sahip vatandaşlar yanında cezaevlerinde hükmünü tamamlamaya çalışan vatandaşlarını da göz ardı etmeden eğitimde fırsat eşitliğini her koşulda sağlayan bir eğitim sistemdir.
2011 – 2012 Öğretim Yılından itibaren Açık Öğretim Fakültesinde Dönemlik Kredili Sisteme* geçildi. Dönemlik kredili sistem, derslerin dönemlik olarak belirlendiği, bir öğretim yılının güz ve bahar dönemi olmak üzere iki dönemden oluştuğu bir sistemdir.
Her dönem bir ara bir de dönem sonu sınavlarından oluşmakta ve bütünleme sınavı olmamaktadır. Öğrencilerin lehine olan bu uygulama ile açık öğretim fakültelerinin örgün eğitimden bir farkı kalmamıştır.
Dönemlik Kredili Sistem,
Derslerin dönemlik olarak belirlendiği,
Bir öğretim yılının güz ve bahar olmak üzere iki dönemden oluştuğu,
Her dönemde bir ara, dönem sonu sınavının yapıldığı, bütünleme sınavının yapılmadığı,
Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilere yönelik Tek ders sınavının yapıldığı,
Öğrencilerin derse devam edebilmesi ve öğrencilik haklarından yararlanabilmesi için her dönem başında belirlenen tarihlerde kaydını yeniletmesi gerektiği,
Kayıt yenileme dönemlerinde öğrencilerin Fakülte tarafından atanan dersleri daha sonra ilgili dönemde almak üzere azaltabildiği veya ilgili üst dönemden 45 (European Credit Transfer System) ECTS krediyi geçmeyecek şekilde Ders ekle – sil yapabildiği sistemdir.
Derslerin programda kapsadıkları süreye ve gerektirdiği çabaya göre kredilendirildiği zorunlu kredi miktarının tamamlanmasıyla mezun olunan eğitim sistemidir.
Dönemlik Kredili Sistemin Amaçları?
Öğrenmenin iyileştirilmesi amaçlanmıştır,
Bu amaca ulaşmak için, kredili sistemde, ders sorumluluk üniteleri azaltılmış ve değerlendirme süreci yıl yerine yarıyıl (dönem) olarak belirlenmiştir.
Başarıyı ödüllendiren, başarısızlığı zorlaştıran bir sistemdir.
Öğrenci merkezlidir, öğrenciye kendi geleceğini şekillendirme olanağı verir.
Değerlendirme harf sistemi iledir ve mutlak değildir.
Sistemde bütünleme sınavı yoktur.
Mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilere yönelik tek ters sınavı yapılmaktadır.
Her dönem bir ara sınav bir de dönem sonu sınavı yapılmaktadır. (Yılda toplam 4 sınav)
Ayrıca her fakülte kendi kararı ile bu sınavlar dışında e-ödev, pratik çalışmalar vb. uygulamalar değerlendirme için kullanabilir.
Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe, Bankacılık, Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler dallarında eğitim veren fakültelerden en az lisans düzeyinde mezun olmak adayların Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) olabilmeleri için öncelikle SMMM Staja Giriş Sınavında başarılı olmaları gerekmektedir.
Her geçen gün önemi artan ve gelecek vaat eden bu mesleği icra etmek isteyen öğrencilerimizi, zorlu bir sürecin başlangıcı olan SMMM Staja Giriş sınavına hazırlıyor ve bu engeli güven içinde geçmelerini sağlıyoruz. SMMM eğitimlerinde mesleğe ilk adımı bizimle atmış olacaksınız.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olabilmenin önündeki son engel olan SMMM Yeterlilik Sınavı 8 ders konusu (2015 yılından önce SMMM Staja Giriş Sınavını Kazananlar için 7 ders) üzerinden ayrı ayrı klasik usulde yazılı olarak yapılmaktadır.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınav konuları:
1) Finansal Muhasebe
2) Finansal Tablolar ve Analizi
3) Maliyet Muhasebesi
4) Muhasebe Denetimi
5) Vergi Mevzuatı ve Uygulaması
6) Hukuk; Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, İş Hukuku, SSK ve Bağ-Kur Mevzuatı, İdari Yargılama Hukuku
7) Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku
8) Sermaye Piyasası Mevzuatı
2015 yılından önce SMMM Staja Giriş Sınavını Kazananlar Sermaye Piyasası Mevzuatı dersinden muaftır.
Her geçen gün önemi artan ve gelecek vaat eden bu mesleği icra etmek isteyen adayları, staj dönemlerinin sonunda girecekleri SMMM Yeterlilik sınavına hazırlayacak ve bu engeli kolaylıkla geçmesini sağlayacağız. SMMM eğitimlerinde uzmanlaşan Kurumumuz ile yeterlilik sınavlarına güvenle hazırlanacaksınız.
Hayallerin hedeflere, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yer...
Hedef Akademi
GELECEK HEDEFİ OLANINDIR
HEDEF AKADEMİ EĞİTİM KURUMLARI
Yenibir Kariyer Özel Eğitim Kurumları; 2015 Yılından Beri Çorlu, Tekirdağ ve Lüleburgaz’da SPK Lisanslama, SPL Lisanslama, Adli Yargı Hakimliği, İdari Yargı Hakimliği, SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik, YÖS, YÖS Sınavı, Yabancı Öğrenci Sınavı KPSS A, KPSS Genel Kültür - Genel Yetenek, KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ, Sınavlarına Hazırlık Kurs Programları Yürüten, MEB in Denetimi Altında Faaliyet Gösteren Özel Eğitim Kurumudur.
Sermaye Piyasalarının İhtiyaçları Doğrultusunda Ocak 2016 Tarihinden İtibaren Türkiye’de SPK Lisanslama Sınavlarına Yönelik Eğitimler Vermekteyiz. SPK Lisanslama Sınavı Eğitimleri Konusunda Trakya'da Bir Marka Olan Kurumumuz Bu yolda Emin Adımlarla İlerlememeye Devam Etmektedir. Hedef Akademi Eğitim Kurumları Olarak, Hedeflerimiz Doğrultusunda Binlerce Arkadaşımızın Sermaye Piyasalarında ve Finans Sektöründe Görev Almalarına Yardımcı Olmanın Gurur ve Onurunu Yaşamaktayız.
Sermaye Piyasaları ve Finans Sektöründe Faaliyet Gösteren Çeşitli Kamu ve Özel Kurum Personelinin SPK Lisanslama Sınavlarında Başarılı Olabilmesi ve Eksik Olan Bilgi Donanımının Giderilmesi için Yetkin ve Etkili Eğitimci Kadromuzla SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri Hedef Akademi Eğitim Kurumları Tarafından Eksiksiz Verilmektedir.
Kurumumuz Kurulduğu Günden Beri, Yılların Vermiş Olduğu Tecrübe ve Bilgi Birikimi, Uzman Eğitim Kadromuz ve Kurumsal Organizasyon Şekli, Profesyonel İş Bilinciyle Hareket Edip, SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Aşamasında Öğrencilerin Eğitim İhtiyaçlarını ve Eksikliklerini Tespit Edip, SPK Lisanslama Sınavı Eğitim Programlarını Bu Doğrultuda Oluşturup, Tüm Türkiye’de Sermaye Piyasalarında Görev Alacak Personele Her Zaman En İyiyi Sunma Gayreti İçinde Olacaktır.
YÖS Sınavları hazırlık aşamasında hem tercih takibi hem başvuru süreci hem YÖS Sınavına hazırlık için Şubelerimiz uzman eğitimci kadrolarıyla destek vermektedir. YÖS Sınavı, Yabancı Öğrenci SInavlarına Hazırlık, Hedef Akademi İşidir.
Eğitim Kurumuzda Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sınavlarına Yönelik;
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 1 (Temel Düzey Müşteri Temsilciliği) Lisanslama,
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 2 (Temel Düzey) Lisanslama,
Sermaye Piyasası Faaliyetleri, Düzey 3 (İleri Düzey) Lisanslama,
Türev Araçlar Lisanslama,
Kredi Derecelendirme Uzmanlığı,
Kurumsal Yönetim Dereclendirme,
SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik,
Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı,
Konut Değerleme Uzmanlığı,
Eğitim Kurumuzda Uzmanlık Sınavları Kapsamında;
SMMM Staja Başlama, SMMM Yeterlilik,
KGK Bağımsız Denetçilik,
KPSS A, KPSS B,
KPSS Genel Kültür/Genel Yetenek,
Adli Yargı ve İdari Yargı Hakimliği, Savcılığı
Kaymakamlık
Kurum Sınavlarına Hazırlık (Maliye, Sayıştay, BBDK, KGK, SPK) vb. Kurumların Sınavlarına Yönelik Eğitimler Düzenlenmektedir.
2006 Yılında İstanbul’da Bireysel Olarak Başlayan Eğitim Faaliyetlerimiz Daha İlk Yılından İtibaren Kamu ve Özel Kurumların Kurumsal Eğitim Talepleri Karşılanmış Olup, Kadıköy Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Kartal Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Pendik Belediyesi, Üsküdar Belediyesi Çalışanları ve Eczacıbaşı, Bursa Çimento, Kuyumcukent, LCW, GCM, Destek FX, Ziraat Yatırım, Adel Kalemcilik, Olmuksa, Link Bilgisayar Yazılım, Yapı Kredi, Finansbank, Tekstilbank, İşbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, HSBC, Şekerbank, AKBANK, Bankasya, Türkiye Finans, İNG Bank, PWC, BDO Denet, KPMG, Güreli Bağımsız Denetim, Artı Değer Bağımsız Denetim, Global Bağımsız Denetim, İrfan Bağımsız Denetim, IHY Bağımsız Denetim, Yeditepe Bağımsız Denetim. vb. Ulusal ve Uluslararası Firmaların Kurumsal ve Bireysel Eğitim İhtiyaçları Karşılanmıştır.
Hayallerin hedeflere, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yer...
Hedef Akademi
Başlangıç Tarihi | Bitiş Tarihi | Eğitim Zamanı | Ders Saat Sayısı | Kalan Kontenjan | Fiyat |
---|