Kursrehberi.Net
(değiştir) Üye Ol
Genç Vizyon Akademi
Genç Vizyon Akademi
KONYA/SELÇUKLU
0,0
Firma Puanı
Hakkımızda
Galeri
Kurslar
İletişim
Canlı Destek

VİZYONUMUZ

Toplam Kalite
Toplam kalite Vizyon Kurslarının temel anlayışıdır. Toplam kalitede hedef, kurumun her aşamasının kalite prensibi göz
önünde tutularak yapılandırılmasıdır. Kullanılan malzemeden, çalıştırılan personele kadar her şeyde ve her aşamada kalite
göze çarpar. Kalite denetimimiz düzenli olarak ölçme değerlendirme birimi tarafından yapılır ve bu aşamada adayların/öğrencilerin ve
hocalarının görüşlerine de sık sık başvurulur. Toplam kalite ile yola çıkan kurumumuz bu kaliteyi öğrencilere de yansıtacak ve ortaya kaliteli bir
aday/öğrenci kitlesi çıkacaktır.

 

Sınırsız Memnuniyet
Konya Genç Vizyon Başarı Kurslan'nda diğer önemli bir nokta "memnuniyettir. Adayların/Öğrencilerin ve hocaların kurumumuzdan memnun kalması için her türlü imkan seferber edilir. Memnuniyetsizliğe yol açan durumlar hemen tespit edilir ve gerekli düzenlemeler buna göre yapılır. Konya Genç Vizyon Başarı Kursları memnuniyette sınır tanımaz.

 

Kollektif Başarı
Belki de Konya Genç Vizyon Kursları'nı diğer kurumlardan ayıran en önemli özellik, sadece zeki adayların/öğrencilerin ve başarılıların değil tüm adayların/öğrencilerin başarıya ulaşmasını ilke edinmesidir. Kurslarımızın sadece birkaç aday/öğrenciye iyi bir iş/pozisyon kazandırmayı hedeflemek yerine her aday/öğrenciyi hedefine ulaşmasını amaçlar. Bizim için başarının ölçüsü, mutlu bir gelecek için çalışan insanların amaçlarına ulaşmasını sağlamak.

 

MİSYONUMUZ

Değişen dünyaya ayak uydurabilen,
Yeniliklere açık olan,
Bilgiyi sınav için değil hayat için öğrenen,
Sadece bilgi yığını olmayıp bildiklerini hayata aktarabilen.
Soran, sorgulayan, eleştiren
Seven, sevilen,
Her zaman alan değil aynı zamanda vermesini de bilen,
Kısacası topluma rehber olacak başarılı bireyler yetiştirmek...

Genç Vizyon Akademi KPSS A Kursu
KPSS A Kursu
0,0
( 0 değerlendirme )
Kurs Puanı
Online Eğitim
Web, Tablet, Cepten Ulaşılabilir
Sertifikalı Kurs
teklif al
Kurs Bilgisi Yorumlar İndirim / Kampanyalar
KPSS A Kursu

KPSS A

 

Kamu Personel Seçme Sınavı A Grubu ve Öğretmenlik, sadece A Grubu Kadrolar ve Öğretmen Kadroları için yapılır. Sınav, lisans düzeyindedir.

A Grubu Kadrolar; Başbakanlık, Bakanlıklar, bunların müsteşarlık, başkanlık ve bağımsız genel müdürlük düzeyindeki bağlı ve ilgili kuruluşları ile bağlı ortaklıklarındaki, özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutulan mesleklere ilişkin kadro ve görevler ile il özel idareleri ve belediyelerin teftiş kurullarına, atama yapılacak kadro ve görevlere atanacaklar içindir.

A Grubu Kadrolar; kamu kurum ve kuruluşlarına ait Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, Denetmen Yardımcılığı gibi kadrolardır.

KPSS, doğrudan atama yapacak kamu kurum ve kuruluşları için bir seçme sınavı, giriş sınavı yapacak kamu kurum ve kuruluşları için ise bir eleme sınavıdır.

 Yönetmelik kapsamına giren kamu kurum ve kuruluşları, A Grubu Kadrolar için, yönetmeliklerine göre ya sadece KPSS sonuçlarını göz önünde tutarak doğrudan atama yapacaklar ya da KPSS sonuçlarına göre belirleyecekleri belli bir puan üzerinde puan almış adayları çağırarak giriş sınavlarını kendileri yapacaklar ve bu giriş sınavının sonuçlarına göre personel alacaklardır.

Adaylar, sınavdan sonra A Grubu Kadrolar için ilan veren kamu kurum ve kuruluşlarına doğrudan başvuracaklardır.

 A Grubu Kadrolar için KPSS sonucu ile kamu kurum ve kuruluşlarına başvuracak adayların, bu kurum ve kuruluşların ilanlarında belirtmiş oldukları koşulları taşımaları gerekir. Kamu kurum ve kuruluşları, A Grubu Kadrolar için, KPSS'den sonra ayrı bir giriş sınavı yapmayacaklarsa adayların atanma için nasıl başvuracaklarını, giriş sınavı yapacaklarsa başvuruları nasıl alacaklarını, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartlar ile kendi özel mevzuatı gereğince arayacakları genel ve özel şartları ve KPSS puan türünü basın yoluyla verecekleri ilanlarla duyuracaklardır.

Adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarının eleman alımı öncesinde basın yoluyla Yönetmelik hükümlerine göre verecekleri ilanlarda geçerli koşulların duyurulacağını göz önünde tutmalıdır. Kamu kurum ve kuruluşlarının, A Grubu ve Millî Eğitim Bakanlığı öğretmenlik dâhil Kadrolarına ilk defa atanacakların geçerli bir KPSS puanına sahip olmaları zorunludur.

Bu sınavın sonuçları, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen kadrolarına yapılacak atamalarda da kullanılacaktır. Öğretmen kadroları için bu sınava başvuran adaylar, sınavın Cumartesi Sabah ve Cumartesi Öğleden Sonra oturumlarına ve alanlarına bağlı olarak yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testine (ÖABT) katılmak zorundadır.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen kadrolarına atanmak amacıyla sınava girecek öğretmen adaylarının, Bakanlığın İnternet sayfasında yayınlanacak “Öğretmen Atamaları İle İlgili Millî Eğitim Bakanlığının Duyurusu”nu sınava başvuru yapmadan önce dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Öğretmenlik kadrolarına yapılacak atamalar için nasıl başvurulacağı ve atamaların nasıl yapılacağı, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından adaylara duyurulacaktır.

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren iki yıl geçerlidir. Ancak, öğretmen adayları için KPSS'de elde edilecek puanın geçerlilik süresi bir yıldır. Bu süreler içinde yeni bir sınavın yapılamaması durumunda, sınav sonuçları, bir sonraki sınava kadar geçerli olmaya devam eder.

Sınava, lisans programlarından mezun olanlar ile sınava başvuru sırasında mezun durumda olmayan ancak sınavın geçerlik süresi (iki yıl) içinde lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan adaylar başvurabilecektir. Koşullardan herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, KPSS’ye alınmış olsalar bile bu sınav sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.

Sınava girmek isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden ulaşabilirler.

Genel Değerlendirme
Eğitmen
( Aldığınız eğitim nasıldı? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kaynak
( Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kurumsallık
( Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Öğrenci Geri Bildirimleri
Sırala
Yorum Yap
Genç Vizyon Akademi ALES Kursu
ALES Kursu
0,0
( 0 değerlendirme )
Kurs Puanı
Online Eğitim
Web, Tablet, Cepten Ulaşılabilir
Sertifikalı Kurs
teklif al
Kurs Bilgisi Yorumlar İndirim / Kampanyalar
ALES Kursu

ALES

 

8 sayılı Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanları Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye, 5538 sayılı Kanunla eklenen Ek Madde 8 uyarınca, yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atamalarda,

· ülkemizde lisansüstü eğitime girişte,

· yurt dışına lisansüstü eğitim için gönderilecek adayların seçiminde

ilgili kurumların kullanacakları puanları veren bir sınavdır.

 Sınavda alınan puanlar, istenildiğinde yukarıda sayılan amaçlar için ilgili kurumlara adaylar tarafından verilecektir.

Sınava; bir lisans programından mezun olabilecek durumda bulunanlar, lisans programını bitirenler ile denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurt dışında lisans eğitimi görmüş olanlar başvurabilirler.

Sınavda sayısal ve sözel bölümden oluşan testler uygulanır. Sınav süresi 150 dakikadır (2,5 saat).

Bu sınavın sonuçları, açıklandığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir.

Yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atanabilmek için, alanındaki puan türünde yüz üzerinden yetmiş puan alan adaylar başarılı sayılırlar. Başarılı olan adaylar, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezî Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” te belirtilen genel ve özel şartları taşımaları hâlinde giriş sınavlarına başvurabilirler.

Doktora veya sanatta yeterlik derecesine sahip olanlar, Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarındaki öğretim görevlisi kadrosuna atanacaklar ile yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında merkezî sınav, meslek yüksekokullarının yabancı dil okutmanı hariç öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü senatolarınca ALES puan şartı istenilmeyen tezsiz yüksek lisans programları haricindeki lisansüstü programlara öğrenci seçme ve yerleştirme işlemlerinde bu sınav sonuçları kullanacaklardır. Adayların sınavdan, başvurduğu lisansüstü programın puan türünde en az 55 puan (tezsiz yüksek lisans programları için senatolarca daha düşük bir puan belirlenebilir), lisans diplomasıyla doktora veya sanatta yeterlik programına başvuracaklar için ise en az 80 puan almaları gerekmektedir. Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü senatolarınca bu puanların üzerinde bir standart puan belirlenebilir. Yükseköğretim kurumları, lisansüstü programlarına öğrenci seçiminde sınav puanının, % 50'den az olmamak koşuluyla, ne kadar ağırlıkla değerlendirmeye alınacağını adaylara duyuracaklardır. Yükseköğretim kurumları seçme işlemlerinde sadece bu puanlardan yararlanabilecekleri gibi, bu puanları ön eleme amacıyla veya kendi yapacakları sınavın bir parçası olarak da kullanabileceklerdir.

 Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Konservatuvarlara alınacak yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik öğrencilerinden, ALES’e girmiş olma koşulu aranmaz. Ancak, Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Konservatuvarlardaki doktora programlarına başvurularda Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü senatolarınca ALES puan şartı getirilebilir. Lisans derecesiyle doktora veya sanatta yeterlik programına başvuranların lisans mezuniyet not ortalamalarının 4 üzerinden en az 3 veya muadili bir puana sahip olmaları gerekir

Temel Tıp Bilimlerinde doktora programlarına başvurabilmek için Tıp Fakültesi mezunlarının lisans diplomasına ve 50 puandan az olmamak koşuluyla ilgili senatoca belirlenecek Temel Tıp Puanına veya ALES’in Sayısal kısmından 55 standart puandan az olmamak koşuluyla ilgili senatoca belirlenecek ALES standart puanına sahip olmaları; Tıp Fakültesi mezunu olmayanların ise yüksek lisans diplomasına (Diş Hekimliği ve Veteriner Fakülteleri mezunlarının lisans derecesine) sahip olmaları, ALES’in Sayısal kısmından 55 standart puandan az olmamak koşuluyla ilgili senatoca belirlenecek ALES standart puanına sahip olmaları gerekir.”

Yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanı ihtiyacının karşılanması amacıyla, lisansüstü öğrenimi görmek üzere yurt dışına gönderilecek adayların seçiminde de bu sınavın sonuçları kullanılacaktır. Bu yolla yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen adayların bu sınava girmeleri zorunludur. Mecburi hizmet yükümlülüğü olmaksızın, kendi imkânlarıyla yurt dışında lisansüstü öğrenim göreceklerin bu sınava girme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Bazı kamu kurum ve kuruluşları, yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek öğrencilere burs verirken bu sınavın sonuçlarından yararlanmaktadırlar. Yurt dışındaki öğretim kurumları lisansüstü öğrenim görmek üzere kendilerine başvuran adaylardan ülkemizde yapılmış bir sınavın sonuçlarını da istedikleri takdirde, adaylar bu sınavın sonuçlarını bu kurumlara verebileceklerdir.

Yurt içindeki ve yurt dışındaki kurumlar istedikleri takdirde amaçları doğrultusunda bu sınavın sonuçlarını kullanabilirler.

Sınavda uygulanacak testin sayısal bölümünde 40’ar sorudan oluşan iki test (Sayısal-1 ve Sayısal-2 Testleri); sözel bölümünde ise 40’ar sorudan oluşan iki test (Sözel-1 ve Sözel-2 Testleri) yer alacaktır.

Bütün adaylar, dört testten, yüksek olarak hesaplanmasını istedikleri ağırlıklı puana uygun en az üçünü seçerek toplamda en az 120 soru cevaplandırmış olacaklardır.

Sayısal-1 ve Sayısal-2 Testleri adayların sayısal ve mantıksal akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluşacaktır. Sayısal-2 Testindeki soruların, Sayısal-1 Testindeki sorulara göre daha ileri düzey sorular olması planlanmaktadır. Sözel-1 ve Sözel-2 Testleri ise, sözel akıl yürütme (muhakeme) becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluşacaktır. Her bir testteki sorular, belirli yükseköğretim programlarında kazanılan yeterlikleri ve bilgileri ölçmeye yönelik olmayacaktır. Test soruları, farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olacaktır.

Genel Değerlendirme
Eğitmen
( Aldığınız eğitim nasıldı? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kaynak
( Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kurumsallık
( Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Öğrenci Geri Bildirimleri
Sırala
Yorum Yap
Genç Vizyon Akademi DGS Kursu
DGS Kursu
0,0
( 0 değerlendirme )
Kurs Puanı
Online Eğitim
Web, Tablet, Cepten Ulaşılabilir
Sertifikalı Kurs
teklif al
Kurs Bilgisi Yorumlar İndirim / Kampanyalar
DGS Kursu

DGS

 

DGS Sınavına İlişkin Bilgilendirme

DGS Nedir?

Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin örgün öğretim lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili sınavdır.

Sınav ve yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yürütülecektir.

Sınavda adaylara sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testi uygulanacaktır. Testte 120 soru yer alacaktır. Sınavda uygulanacak test, lisans öğrenimindeki başarıda etkili olan sayısal ve sözel içerikli akıl yürütme (muhakeme) becerilerinin ölçülmesini amaçlamaktadır. Bu amaçla ilgili olarak hazırlanacak sorular, ön lisans programlarında kazanılan bilgi ve becerileri ölçmeye yönelik olmayacaktır. Test soruları, farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olacaktır. Sınav süresi 140 dakika olacaktır.

Lisans öğrenimine başlama hakkı elde eden öğrencilere üniversitelerince ön lisans eğitimi sırasında almış oldukları derslerden eş değer kabul edilenlere muafiyet verilerek ve kredileri dikkate alınarak, programdan alması gereken dersler belirlenir. Öğrencinin alması gereken derslere göre programa kaydı yapılarak, eğitime devam hakkı verilir.

Yabancı dille öğretim yapılan programlarda ve zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan programlarda öğrencilerin lisans programına başlayabilmeleri için üniversitenin yapacağı yabancı dil muafiyet sınavını geçmeleri veya yabancı dil hazırlık sınıfına devam ederek başarılı olmaları gerekir. Yabancı dil hazırlık sınıfında ve lisans eğitim-öğretimi sırasında öğrenciler üniversitenin eğitim-öğretim yönetmeliğine tabi olurlar. Öğretim dili en az % 30 yabancı dil veya tamamen yabancı dil olan programların yabancı dil hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler, 4/12/2008 tarihli ve 27074 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkçe eğitim yapan yükseköğretim programlarına ÖSYM’ce yerleştirilebilir. Dikey geçiş yapan öğrenciler 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesindeki hükümlere göre öğrenimlerine devam ederler.

Genel Değerlendirme
Eğitmen
( Aldığınız eğitim nasıldı? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kaynak
( Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kurumsallık
( Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Öğrenci Geri Bildirimleri
Sırala
Yorum Yap
Genç Vizyon Akademi KPSS ÖABT Kursu
KPSS ÖABT Kursu
0,0
( 0 değerlendirme )
Kurs Puanı
Online Eğitim
Web, Tablet, Cepten Ulaşılabilir
Sertifikalı Kurs
teklif al
Kurs Bilgisi Yorumlar İndirim / Kampanyalar
KPSS ÖABT Kursu

KPSS Öğretmen

 

KPSS-Öğretmenlik
KPSS-Öğretmenlik konusunda; kimlerin öğretmen olabileceği ile öğretmen olarak atananların hangi dersleri
okutabilecekleri, 07/07/2009 Tarih ve 80 Sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı ekinde yayınlanan Esaslar ile belirlenmiştir.
Bu esaslar ekinde yer alan "Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan Alanlar ile
Mezun Oldukları Yükseköğretim Programları ve Aylık Karşılığı Okutacakları Derslere İlişkin Çizelgelerde" 12/07/2010 tarihli ve 74 sayılı Talim ve
Terbiye Kurulu Kararı ile değişiklik yapıldı.
Çizelgenin; Almanca (4), Fransızca (24), Hasta Ve Yaşlı Hizmetleri (34), İmam- Hatip Lisesi Meslek Dersleri (38), Müzik (57), Pazarlama ve Perakende (61) ve Sağlık, Acil Sağlık Hizmetleri, Çevre Sağlığı, Radyoloji, Tıbbi Laboratuvar, Sağlık Hizmetleri Sekreterliği, Anestezi ve Reanimasyon, Ortopedik Protez ve Ortez, Diş Protez, Hemşirelik (68 inci sıra numaralı) bölümleri değiştirilip; çizelgeye İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği (86) ve Arapça {87 sıra numaralı) bölümler eklendi.
Çizelgenin sonunda yer alan "Bazı Derslerin Hangi Alan öğretmenleri Tarafından Okutulacağına İlişkin Açıklamalar" kısmına "Ekonomi" "İşletme" ile "Yönetim Bilimi"dersleri eklenmiş ve "Tanıtım ve Yönlendirme dersTçıkartılmıştır.
Ekonomi: Ekonomi bölümü mezunu olup farklı alanlarda görev yapan öğretmenler tarafından aylık karşılığı okutulur. Muhasebe ve Finansman alanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı ile Pazarlama ve Perakende alanı öğretmenleri tarafından aylık karşılığı okutulur.
İşletme: İşletme bölümü mezunu olup farklı alanlarda görev yapan öğretmenler tarafından aylık karşılığı okutulur.
Muhasebe ve Finansman alanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı ile Pazarlama ve Perakende alanı öğretmenleri tarafından aylık karşılığı okutulur.
Yönetim Bilimi: Kamu yönetimi bölümü mezunu olup farklı alanlarda görev yapan öğretmenler tarafından aylık karşılığı okutulur. Eğitim Bilimleri Fakültesi ile fakültelerin Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği, Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması mezunu olup farklı alanlarda görev yapan öğretmenler tarafından aylık karşılığı okutulur.

 

 

Eğitim Bilimleri soruları, Kpss A Grubu öğretmen adaylarının Kpss lisans düzeyinde girmek zorunda olduğu sınavın sorularını kapsamaktadır. Eğitim Bilimleri Gelişim Psikolojisi, Öğrenme Psikolojisi, Ölçme ve Değerlendirme, Program Geliştirme, Öğretim Yöntem ve Teknikleri ve Rehberlik derslerinden oluşmaktadır. 

Genel Değerlendirme
Eğitmen
( Aldığınız eğitim nasıldı? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kaynak
( Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kurumsallık
( Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Öğrenci Geri Bildirimleri
Sırala
Yorum Yap
Genç Vizyon Akademi YDS Kursu
YDS Kursu
0,0
( 0 değerlendirme )
Kurs Puanı
Online Eğitim
Web, Tablet, Cepten Ulaşılabilir
Sertifikalı Kurs
teklif al
Kurs Bilgisi Yorumlar İndirim / Kampanyalar
YDS Kursu

 YDS 

YDS gruplarımıza katılabilmeniz için en az Orta Düzey (Intermediate) İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca, daha önce YDS’ye girdiyseniz sonuç belgenizi sunmanız, yoksa kurumumuzca hazırlanmış olan YDS seviye tespit sınavımıza kurumumuzda ya da internet adresimizde girerek en az orta seviyede (35+) bir puan almanız gerekmektedir. Eğer seviye tespit sınavımızdan 35+ bir puan aldıysanız ya da daha önce girmiş olduğunuz YDS’den 35-40 değerinde bir notunuz varsa YDS gruplarımıza katılabilirsiniz. Eğer altyapınız bu seviyede değilse sizleri YDS Ön Hazırlık gruplarımıza yönlendiriyoruz. YDS Ön Hazırlık gruplarımızla ilgili detaylı bilgiyi kataloğumuzdaki ilgili bölümde görebilirsiniz.

YDS GRUPLARI

YDS programlarımız ortalama 180 ders saatinden oluşmaktadır.

Kurslarımız hafta içi gündüz, hafta içi akşam ve hafta sonları yapılan derslerle sürdürülmektedir.

Hafta içi gündüz ve hafta sonu 09.30 - 13.00 ve 14.00 -17.30 oturumlarımız mevcuttur.

Hafta içi akşam gruplarımız ise 18.15 - 21.45 saatleri arasında yapılmaktadır.

Bir kurs süresi haftalık ders saatlerine göre 2,5 ile 4 ay arasında değişmektedir.

Genel Değerlendirme
Eğitmen
( Aldığınız eğitim nasıldı? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kaynak
( Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Kurumsallık
( Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi? )
0,0
%0 %0 %0 %0 %0
Öğrenci Geri Bildirimleri
Sırala
Yorum Yap
Konum
Genç Vizyon Akademi Hakkında

VİZYONUMUZ

Toplam Kalite
Toplam kalite Vizyon Kurslarının temel anlayışıdır. Toplam kalitede hedef, kurumun her aşamasının kalite prensibi göz
önünde tutularak yapılandırılmasıdır. Kullanılan malzemeden, çalıştırılan personele kadar her şeyde ve her aşamada kalite
göze çarpar. Kalite denetimimiz düzenli olarak ölçme değerlendirme birimi tarafından yapılır ve bu aşamada adayların/öğrencilerin ve
hocalarının görüşlerine de sık sık başvurulur. Toplam kalite ile yola çıkan kurumumuz bu kaliteyi öğrencilere de yansıtacak ve ortaya kaliteli bir
aday/öğrenci kitlesi çıkacaktır.

 

Sınırsız Memnuniyet
Konya Genç Vizyon Başarı Kurslan'nda diğer önemli bir nokta "memnuniyettir. Adayların/Öğrencilerin ve hocaların kurumumuzdan memnun kalması için her türlü imkan seferber edilir. Memnuniyetsizliğe yol açan durumlar hemen tespit edilir ve gerekli düzenlemeler buna göre yapılır. Konya Genç Vizyon Başarı Kursları memnuniyette sınır tanımaz.

 

Kollektif Başarı
Belki de Konya Genç Vizyon Kursları'nı diğer kurumlardan ayıran en önemli özellik, sadece zeki adayların/öğrencilerin ve başarılıların değil tüm adayların/öğrencilerin başarıya ulaşmasını ilke edinmesidir. Kurslarımızın sadece birkaç aday/öğrenciye iyi bir iş/pozisyon kazandırmayı hedeflemek yerine her aday/öğrenciyi hedefine ulaşmasını amaçlar. Bizim için başarının ölçüsü, mutlu bir gelecek için çalışan insanların amaçlarına ulaşmasını sağlamak.

 

MİSYONUMUZ

Değişen dünyaya ayak uydurabilen,
Yeniliklere açık olan,
Bilgiyi sınav için değil hayat için öğrenen,
Sadece bilgi yığını olmayıp bildiklerini hayata aktarabilen.
Soran, sorgulayan, eleştiren
Seven, sevilen,
Her zaman alan değil aynı zamanda vermesini de bilen,
Kısacası topluma rehber olacak başarılı bireyler yetiştirmek...

Adres
Hamidiye Mahallesi İnce Minare Sokak No : 37 Selçuklu /KONYA,
Telefon
0 332 353 44 34
E-Mail
bilgi@gencvizyon.com.tr
Çalışma Saatleri
Haftaiçi : 08.00-18.00 | Cumartesi : 09.00-19.00 | Pazar : 10.00-17.00
Çevrimdışı Mesaj Gönder
* Göndermiş olduğnuuz mesajlara dönüt sağlanabilmesi için lütfen doğru iletişim bilgilerinizi giriniz.
- için yorum yapıyorsunuz.
Aldığınız eğitim nasıldı?
Verilen kaynaklar güncel ve yeterli miydi?
Teknik ve idari anlamda kurum sorumluluklarını yerine getirdi mi?
E-Mail Adresiniz İle Kaydolun

E-Mail veya Kurum Kodu İle Giriş Yapın
1
2
3
4
  Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Eğitim Zamanı Ders Saat Sayısı Kalan Kontenjan Fiyat
alt yatay logo
Telif hakkı 2018 kursrehberi.net | Tüm hakları saklıdır.
Visa & MasterCard